Piramit Haber

Hulk'un Peşindeler...

Spor

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, devre arası transferi için hedefi gösterdi: Hulk...

Sarı-lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım, Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Brezilya Milli Takımı'nın da değişilmez ismi olan Hulk'un takıma kazandırılması için transfer çalışmalarını yürüten yöneticilere "Bu işi bitirin" dedi.
Yıldırım, yöneticilerle yaptığı konuşmada "Her ne pahasına olursa olsun, Hulk'u kadroya katacağız. Bize büyük katkı sağlayacak. Bu işi bitirin" derken, sarı-lacivertliler de bu transfer için Rus kulübü ve oyuncu ile görüşmelere başladı.

27 yaşındaki Hulk, 2008-09 sezonu başında Japonya'nın Tokyo Verdy takımından 19 milyon Euro karşılığında Portekiz'in Porto takımına transfer olmuştu. Özellikle burada geçirdiği 4 sezonda Avrupa'nın devlerinin de listesine giren Hulk'u 2012-13 sezonu başında Rusya'nın Zenit takımı 55 milyon Euro karşılığında renklerine kattı.

Hulk bu sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde 22 maçta forma giyerken 12 gol attı, 10 da asist yaptı. Genel olarak forvet hattının sağında oynayan, santrfor olarak da görev yapabilen Hulk, güçlü fiziği, sürati ve sert şutlarıyla tanınıyor...
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.