Piramit Haber

Herkesin ortak olduğu bir lig

Spor

Şenol Güneş, Süper Lig'in kaliteli olmadığını ama herkesin ortak olduğu bir lig olduğunu söyledi....



TRABZON

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ''Bizim şehrimizin beklentisi çok süper bir takım olsun. Ben de onu arzu ediyorum, oyuncu da böyle istiyor'' dedi.

Güneş, yaptığı açıklamada, Orduspor karşısında aldıkları galibiyetle oyuncuların üzerindeki deplasmanda kazanamama baskısının azalacağını umduğunu, bunun da takımı olumlu etkileyeceğini belirtti.

Trabzonspor'un yapısının dış sahada kazanmaya daha yatkın olduğunu ancak bunu ligde kullanamadıklarını ifade eden Güneş, ''Orduspor karşısında aldığımız galibiyet, moral ve güven açısından önemliydi. Galibiyet, güven ortamı ve birlikteliği arttıracaktır. Biz bunu bu sene yansıtamadık. Çünkü bizden beklenen daha iyi futbol, daha iyi sonuç'' diye konuştu.

-''Herkesin ortak olduğu bir lig''-

Teknik Direktör Güneş, ligde takımların puan açısından aralarında fazla fark olmamasının ligin göstergesi olduğunu belirtti.
Güneş, şöyle devam etti:

''Aslında bu durum çok kaliteli bir lig olduğunu göstermiyor ama herkesin ortak olduğu bir lig. Alt sıraya baktığınız zaman bizim bulunduğumuz yer ile aşağıdaki takım arasında 6-7 puan, üste de 6 puan vardı. Biz eğer Medikal Park Antalyaspor'u yenmiş olsaydık ki yenebileceğimiz en rahat maçlardan biriydi 22 puanda olacaktık ama bu başarı sayılmazdı. 25 puan alsak da ben başarılı görmüyorum. Çünkü daha iyi oynayacağız, oynamalıyız. Onun için çalışacağız. Bütün bu sıkıntıları ben biliyorum. Onları yaşıyoruz, yaşayacağız. Bizim şehrimizin beklentisi çok süper bir takım olsun ben de onu arzu ediyorum. Oyuncu da böyle istiyor. Bunu vermeyince oyuncu da rahatsız oluyor, güvensiz oluyor. Devreye kadar puan farkını açtırmazsak bu kadrodaki iyi oynayan oyuncularla iyi kadro oluşturursak çok daha iyi sonuçlar alırız.'' 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.