Piramit Haber

Hedef liderliği garantilemek

Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe liderliğini garantilemek istiyor...



İSTANBUL

Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda geçen hafta Bursaspor'u 3-0 yenerek yarı finale yükselmeyi garantileyen Fenerbahçe, Sivasspor ile yarın deplasmanda yapacağı 5. hafta maçına liderliği de garantilemek için çıkacak.
Kupada yaptığı 4 maçta 4 galibiyet alarak yoluna yenilgisiz devam eden sarı-lacivertliler, yarın Sivasspor deplasmanından da galibiyetle dönmeyi hedefliyor. 
(A) Grubu'nda 12 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe, Sivas deplasmanından 1 puanla bile ayrılması halinde maçların bitimine 1 hafta kala grup liderliğini de garantileyecek.
Sarı-lacivertliler, kupada elemeli turlarda Pendikspor'u 1-0, Göztepe'yi 4-0 yenip grup aşamasına kaldı. (A) Grubu'ndaki ilk maçında kendi sahasında Sivasspor'u, ikinci maçında deplasmanda 1461 Trabzon'u 2-0'lık skorlarla geçen Fenerbahçe, üçüncü maçında deplasmanda 3-2 yendiği Bursaspor'u, dördüncü maçında kendi sahasında da 3-0 mağlup etti.

-Puan durumu-

Fenerbahçe'nin yenilgisiz lider olduğu grupta puan durumu şöyle:

Takımlar O G B M A Y P
----------------------------------------
1.Fenerbahçe 4 4 0 0 10 2 12
2.Sivasspor 4 2 1 1 5 5 7
3.Bursaspor 4 1 0 3 5 8 3
4.1461 Trabzon 4 0 1 3 2 7 1

-4 eksik var-

Fenerbahçe'de yarınki maç öncesi 4 eksik bulunuyor.
Kırmızı kart cezalısı olan Gökhan Gönül, sakatlıkları bulunan Selçuk Şahin ve Sezer Öztürk ile Afrika Uluslar Kupası'nda Nijerya Milli Takımı'nda bulunan Yobo, Sivasspor maçında forma giyemeyecek. 
Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetecek.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.