Piramit Haber

Hedef çifte kupa

Spor

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor hentbolda Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor....Ankaraspor, her iki kulvarda...

ANKARA - Halil İbrahim Avşar

Erkekler Hentbol Süper Ligi ve Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, her iki kulvarda da kupayı kaldırmayı hedefliyor. 

Başkent takımının antrenörü Zeki Polat, ligde ve Türkiye Kupası'nda son 4 takım arasına kaldıklarını belirterek, "Hem ligde, hem de Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" dedi.

Ligde çeyrek final play-off serisinde İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni rahat geçen iki maçla elediklerini ifade eden Polat, kendilerini artık daha zorlu karşılaşmaların beklediğini söyledi.

Polat, yarı finalde Nilüfer Belediyesi ile eşleştiklerini anımsatarak, Bursa temsilcisinin İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne göre daha iyi bir takım olduğuna dikkati çekti.

Lig şampiyonluğunu geçen sezon Beşiktaş'a final maçında kaptırdıklarına değinen Polat, "Hem bizim, hem de Beşiktaş'ın finale kalma ihtimali devam ediyor. Eğer iki takım da finale yükselirse, geçen yılın rövanşı olacak. Beşiktaş'tan rövanşı almak istiyoruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.