Piramit Haber

Hasan Ali Kaldırım: Takım olarak cevabı sahada verdik

Spor

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Borussia Mönchengladbach'ı 4 - 2 yendikleri maçın ardından, Alex de Souza'nın ayrılmasıyla ilgili konuşmak istemediğini söyledi. Hasan Ali Kaldırım, "Takım olarak cevabı sahada verdik." dedi....

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Borussia Mönchengladbach'ı 4 - 2 yendikleri maçın ardından, Alex de Souza'nın ayrılmasıyla ilgili konuşmak istemediğini söyledi. Hasan Ali Kaldırım, "Takım olarak cevabı sahada verdik." dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Hasan Ali Kaldırım, "Bizim adımıza güzel bir maç oldu. Bu maça hazırlanmak kolay olmadı. Bu maç ülkemizde gündemde değildi. Ülkemizde başka konular gündemdeydi. Kasımpaşa maçından sonra bir araya geldik konuştuk ve kenetlendik. Biz futbolcular, bu kulübü kötü duruma soktuk. Bu duruma nasıl soktuysak, bu kötü durumdan çıkaracaklar da bizleriz. Bugün ilk adımı attık; takım arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum." diye konuştu.

Eski takım kaptanı Alex de Souza'nın takımdan ayrılmasıyla ilgili fikri sorulan Kaldırım, Betxlarge "Alex’le ilgili bir şey söylemeyeceğim. Bugün takım olarak cevabı sahada verdik." şeklinde konuştu.

VOLKAN DEMİREL: HEDEFİMİZ, UEFA KUPASI

Takım kaptanı Volkan Demirel ise hedeflerinin UEFA Kupası olduğunu söyledi. Volkan Demirel, "İlk dersimizi geçtik. Şimdi Beşiktaş maçı var. İnşallah bugünkü oyunu oraya yansıtırsak bizim adımıza rahat bir maç olur." diye konuştu.

Borussia Mönchengladbach'ın Almanya’nın güçlü takımlarından olduğunu dile getiren Volkan Demirel, "Ama biz takım olarak, hem pas hem de koşu olarak yardımlaşmasını bildik. İyi futbolculardan kurulu bir takım olduğumuzu biliyoruz: ama yardımlaşma ve takım oyunu bir araya gelince Fenerbahçe, takımının farkı ortaya çıkıyor." şeklinde konuştu.

Gruptaki şanslarının bu maçı kazandıkları için yükseldiğini kaydeden Volkan, sözlerini şöyle tamamladı: "Ne olursa olsun Fenerbahçe’nin hedefleri çok büyüktür. UEFA Kupası’nda da istediğimiz yere kadar emin adımlarla ilerleyeceğiz ve hedefimiz UEFA Kupası."
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.