Piramit Haber

Guardiola'dan çarpıcı sözler!

Spor

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e evinde kaybederek kupaya veda eden Bayern Münih'te teknik direktör Pep Guardiola, kendisine yapılan eleştiriler ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

 Almanya'da Real Madrid'e yinelerek Devler Ligi'ne veda eden Bayern Münih'in teknik patronu Pep Guardiola'ya yapılan eleştirilere, İspanyol teknik adam bugün düzenlediği basın toplantısı ile yanıt verdi. Bavyeralılar'ın hocası "Buraya Almanya futbolunu ya da kültürünü degiştirmeye gelmedim. 
Ama başkasının fikrine göre oynatamam. İspanya'da olmadığımın farkındayım. Fikirlere açığım
ve değişiyorum, orada gerçek bir santraforla oynamadım, burada oynuyorum. Buraya geldiğim ilk gün futbolcuların çok farklı olduğunu gördüm ama birbirimize uyum sağladık, onlarla gurur duyuyorum.
Sezonun son maçlarında ve gelecek sezonda da benim fikirlerime göre oynayacağız ama yeniliğe kapalı değilim, oyuncularımı dinliyorum. Büyük mağlubiyetler her zaman insanın zihninde ve kalbinde kalır, hiçbir zaman silinmez. Hayatımızın bir parçası. Benim bu takım için doğru teknik direktör olup olmadığımı kulüp düşünmeli, ben değil.
" açıklamasında bulundu.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.