Piramit Haber

GS hocasını buldu...

Spor

Galatasaray Yönetimi İtalyan çalıştırıcıya çevirdi. Aysal’ın en geç yarın hoca konusuna nokta koymayı planladığı öğrenildi

 Sarı-kırmızılı ekipte Fatih Terim’den sonra takımın başına kimin geleceği belirsizliğini koruyor. Başkan Ünal Aysal ve kurmayları ilk planda geçen sezon Bayern Münih’e altın dönemini yaşatan ve sezon sonunda da teknik direktörlüğe veda eden Jupp Heynckes’i tercih ederken, 68 yaşındaki hocanın ikna olmasının zor olduğu kaydedildi.

Gelmeye sıcak bakıyor
Heynckes’teki havanın olumsuz olması üzerine diğer adaylarla temasların başladığı belirtildi. Bunlar arasında da Roberto Di Matteo’nun ismi ön plana çıkarken, boşta olan İtalyan hocanın gelmeye hazır olduğu bildirildi.

Chelsea’de iki sezon önce Şampiyonlar Ligi’ni kazanan ve Drogba’yla iyi ilişkisi olan genç teknik adamın bu nedenle tercih edilebileceği belirtildi. Matteo’nun maliyet olarak da diğer isimlere göre uygun olduğu kaydedildi.

Rize’ye yetişecek
Roberto Mancini ve Dick Advocaat gibi isimlerde listede yer alırken Başkan Aysal ve ekibinin en genç yarın akşama kadar bu işe nokta koyarak yeni hocayı Çaykur Rizespor maçına yetiştirmek istediği vurgulandı.
Diğer taraftan sportif direktör olarak ismi geçen Mustafa Denizli’nin beklemede olduğu bunun için karar verilmediği de ortaya çıktı.

‘Mancini gelsin’

Yönetim toplantısında söz alan bir başka yönetici ise teknik direktörlük için Mancini’nin ismini gündeme getirdi. Sarı-kırmızılı idareci, “Biz diğer kulüplere benzemeyiz. Türk işi bir anlayışla yönetilemeyiz.

Yabancı bir hoca hem sizin hem yönetim kurulunun dokusu iyi tutar. Drogba ve Sneijder’i aldık ama siz başkan olarak onlarla bile telefonda konuştuğunuz için Fatih Terim onlara tavır koyuyor, rahatsız oluyor. Mancini gibi bir isimle yola çıkarsak dünyada kendimizi daha iyi temsil ederiz hem de elimizdeki yabancıları daha iyi kullanırız” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.