Piramit Haber

Görüntüler Slaven Bilic' i dedi!

Spor

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde yaşanan gerginliklerin yankısı devam ediyor... Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ve Başkan Fikret Orman'ın maçın ardından hakem kararlarına gönderme yapması üzerine FB TV bugün, haber bülteninde Bilic'in maç sırasında çekilmiş bazı görüntülerini yayınladı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Sarı-Lacivertliler'in 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan dev maçın gerginliği bitmiyor.
Maçtan önce Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı sert açıklamaların ardından, karşılaşma sırasında da iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşanmış, hatta Bilic de kavgaya dahil olmuştu.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, hakem Bülent Yıldırım'ı sert sözlerle eleştirerek "Maçı öldürdü
" ifadesini kulanmıştı. Başkan Fikret Orman da "Artık tavrımızı değiştireceğiz" diyerek tepkisini dile getirmişti.


Haber bülteninde sert ifadeler

Olcay Şahan'ın, Emre Belözoğlu'na yaptığı hareketin ardından kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığı pozisyonun ardından saha içinde ufak çaplı bir kavganın yaşandığı, devre arasında da sinir harbinin soyunma odası koridorlarında Bilic ile Emre'nin kapışmasına kadar gittiği maçtan 1 gün sonra FB TV, haber bülteninde bir haber yayınladı.

Haberde, maç sırasında çekilmiş görüntülere yer verildi ve Slaven Bilic'in önce Alper Potuk'u, ardından da Emre'yi tahrik ve taciz ettiği ileri sürüldü. Bilic'in, özellikle Emre'nin üzerine oynayarak oyuncuyu olumsuz etkilemek için uğraştığının iddia edildiği haberde hakem Bülent Yıldırım'ın, Bilic'i cezalandırmaması da eleştirildi.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.