Piramit Haber

Golün yarısı Alex'in

Spor

''2012 FIFA Puskas Yılın Golü'' ödülünü kazanan Fenerbahçe'nin Slovak oyuncusu Miroslav Stoch, basın toplantısı düzenledi.

ANTALYA

''FIFA Puskas Yılın Golü'' ödüllü Fenerbahçeli futbolcu Miroslav Stoch, ödülü almasının en büyük nedeninin Fenerbahçe oyuncusu olması olduğunu kaydederek, ''Biliyoruz ki fanatiklik derecesinde kulübünü seven çok sayıda taraftarımız var'' dedi.

FIFA tarafından efsanevi Macar futbolcu Ferenc Puskas'ın anısına 2009'dan beri düzenlenen, ''2012 FIFA Puskas Yılın Golü'' ödülünü kazanan Fenerbahçe'nin Slovak oyuncusu Miroslav Stoch, Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Sundito Zeynep Otel'de basın toplantısı düzenledi.

Ödül gecesinin kendisi açısından harika olduğunu, sadece ödül aldığı için değil, orada kulübünü temsil ettiği için de mutluluk duyduğunu kaydeden Stoch, ''Bu ödülü kazanmak benim için gurur vericiydi. Bu yarışta bana oy veren tüm sporseverlere teşekkür ederim'' diye konuştu

-''Golün yarısı Alex'in''-

Miroslav Stoch, bir gazetecinin ''Ödül aldığın gölün asistini Alex yapmıştı. Ödül aldıktan sonra Alex ile görüştün mü-'' sorusu üzerine, şunları kaydetti:
''Alex ile dün telefonla konuştum. Asisti için teşekkür ettim. Hem de (Bu golün ve ödülün yarısı senindir) dedim. O da (Yüzde 70'i senin, yüzde 30'u benim) diye cevap verdi. Ben de (Yüzde 50-50 olsun) dedim. Alex'in asisti gerçekten çok güzeldi.''
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.