Piramit Haber

Gökhan'ı heyecan sardı

Spor

Beşiktaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği Gökhan Süzen, heyecanlı olduğunu söyledi.

İSTANBUL - Emrah Oktay 

Beşiktaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan kadrosuna kattığı Gökhan Süzen, siyah-beyazlı takıma transferi nedeniyle heyecanlı olduğunu söyledi.
Yeni takımı Beşiktaş'ın Side'deki devre arası kampına katılmadan önce açıklamalarda bulunan Gökhan Süzen, yeni takımında bir rekabetin içinde olacağını belirterek, bu duruma hazırlıklı olduğunu bildirdi.
Siyah-beyazlı takımda oynayacağı için mutlu olduğunu ifade eden Gökhan, ''Üzerimde herhangi bir baskı yok. O konuda çok rahatım. Daha önce de Spor Toto Süper Lig'de oynuyordum. Sadece büyük bir takıma gittiğim için heyecanlıyım. O heyecanı da ilk antrenmanıma çıktığımda yeneceğimi düşünüyorum'' diye konuştu. 

-''Kendimi ispatlamak için geldim''-

Gökhan Süzen, Beşiktaş'ta göstereceği performansla milli takıma kadar yükselmeyi istediğini aktardı.
Siyah-beyazlı takıma kendisini ispatlamak için geldiğini kaydeden sol kanat oyuncusu, şunları kaydetti:
''Ben kendimi ispatlamaya geldim. Oynadığım sürece de kendimi göstereceğimi ve milli takıma kadar gideceğimi düşünüyorum. İnşallah her şey dilediğimiz gibi olur. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da da rekabet içerisindeydim. Bu tarz rekabetler her zaman iyidir. Formayı alan oyuncu onu kaybedebileceğini de düşünmeli. Benim açımdan iyi olacak diye düşünüyorum.''

-4 taksitte ödeyecek-

Bu arada, Beşiktaş Futbol Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, Gökhan Süzen'in transferi konusunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile futbolcunun yetiştirme tazminatı olarak 1 milyon 100 bin avro karşılığında anlaşıldığı bildirildi.
Açıklamada, Gökhan Süzen'in transferi için İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne 25 Ocak'ta 300 bin, 25 Nisan'da 250 bin, 25 Temmuz'da 300 bin ve 25 Ekim'de de 250 bin avro ödeneceği kaydedildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.