Piramit Haber

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden masa tenisi kursu

Spor

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğü, bünyesinde masa tenisi kursu açtı. Gençlik Hizmetleri Müdürü Ali Sapmaz, yaptığı açıklamada hafta içi Çarşamba ve Perşembe günleri hafta sonu ise Cumartesi-Pazar...

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğü, bünyesinde masa tenisi kursu açtı.
Gençlik Hizmetleri Müdürü Ali Sapmaz, yaptığı açıklamada hafta içi Çarşamba ve Perşembe günleri hafta sonu ise Cumartesi-Pazar günleri masa tenisi kurslarına kayıtların başladığını söyledi. Amaçlarının gençleri aktif hale getirmek, boş zamanlarını değerlendirmek olduğunu belirten Sapmaz, "Devletimiz gençlerimize yönelik bu tür imkanlar sunmuş, biz de gençlerimizi Oslobet bu imkanklardan en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak istiyoruz. Bu kapsamda tenise ilgi duyan ve boş vakitlerini gençlik merkezimizde değerlendirmek isteyen gençlerimizi kursumuza katılmaya davet ediyoruz."
dedi.
Haftasonu devam eden gitar,bağlama kurslarına ek olarak ney kursları da düzenlediklerini söyleyen Sapmaz, "Özellikle mistik enstrümanımız olan ney kursuna uzak ilçemiz Sarıkaya’dan dahi gelip katılan kursiyerlerimizin olması bizi duygulandırmaktadır. Ney kursumuz haftada iki gün cumartesi-pazar saat 10.00 ile 12.00 arası yapılmaktadır. "
diye konuştu.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.