Piramit Haber

Gençlerbirliği Yiğidolar'ı konuk edecek

Spor

Sivasspor ile Gençlerbirliği ligde yarın 15. kez karşı karşıya gelecek. Yiğidolar, Başkent ekibine karşı ligdeki 6 maçlık galibiyet hasretini noktalamak istiyor.

SİVAS

Sivasspor ile Gençlerbirliği, yarın saat 19.00'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşacak. Zorlu mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ile Süleyman Özay'ın yapacağı mücadelede, Onur Karabaş dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Ligde 12. haftaya 17 puanla 5'inci sırada giren Gençlerbirliği ile 15 puanla 10'uncu sırada giren Sivasspor, yarın ligde 15. kez karşı karşıya gelecek. 

Rakibini en son 2008-2009 sezonunun ikinci yarısında 33. haftada Sivas'ta 3-2 mağlup eden Sivasspor, son 6 maçta rakibine karşı galibiyet sevinci yaşayamadı. İki ekip arasındaki son 6 maçın 2'sini Gençlerbirliği kazandı, 4 maç ise berabere sonuçlandı. İki ekip arasında ligde oynanan 14 maçta ise Sivasspor 7, Gençlerbirliği 3 kez galibiyet sevinci yaşarken, 4 maç da berabere bitti. Bu maçlarda rakibinin filelerini 20 kez havalandıran Sivasspor, kalesinde ise 16 gole engel olamadı. 

Yiğidolar Ankara'da ev sahibi gibi

Ankara'da oynanan 7 maçta Sivasspor 4, Gençlerbirliği 1 galibiyet elde ederken, 2 maç beraberlikle sona erdi. 
Kırmızı-beyazlılar, yarınki karşılaşmayı kazanarak, Gençlerbirliği'ne karşı 6 maçlık galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.