Piramit Haber

''Gazili sporcular'' bilimsel çalışacak

Spor

Faaliyetleri durdurulup, branşları Gazi BESYO'ya devredilecek Gazi Üniversitesi Spor Kulübü'nün sporcuları, bilimsel metotlarla çalıştırılacak.

ANKARA - Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Bünyesinde Voleybol Bayanlar 2. Ligi'nde mücadele eden takımının yanı sıra, bu branşın erkek ve kız altyapı takımları ile yüzme, basketbol, hentbol, futbol, cimnastik, tenis, satranç, tekvando, Amerikan futbolu, aikido, korfbol, matrak, oryantiring, izcilik, bedensel engelliler, dağcılık, kayak ve tekerlekli kayak branşlarında yüzlerce sporcu bulunduran Gazi Üniversitesi Spor Kulübü, Ağustos ayında alınan bir kararla faaliyetlerini durdurdu. 

İsmail Cansız, bayan voleybolu hariç diğer branşların, bu ayın ortalarında imzalanacak bir protokolle Gazi Üniversitesi BESYO'ya devredileceğini ifade ederek, ''Biz bundan sonra altyapı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bunu da bilimsel ölçütlerle yapmak istiyoruz. Bunu da kim yapar? BESYO yapar. Gazi BESYO, birçok federasyon başkanı çıkarmış, alanında iddialı birçok akademisyeni bünyesinde barındırıyor'' diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.