Piramit Haber

Galatasaray'ın Büyükçekmece'deki arsası tehlikede

Spor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Büyükçekmece'de Galatasaray için tahsis edilen yerde herhangi bir çalışma olmamasına tepki göstererek, 2013 Mayıs'a kadar herhangi bir çalışma olmadığı takdirde yerin Galatasaray'dan alınacağını...

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Büyükçekmece'de Galatasaray için tahsis edilen yerde herhangi bir çalışma olmamasına tepki göstererek, 2013 Mayıs'a kadar herhangi bir çalışma olmadığı takdirde yerin Galatasaray'dan alınacağını belirtti.

Galatasaray Kulübü'ne çağrıda bulunan Başkan Akgün, "Tesisinizi ya gelin yapın ya da anlaşmadaki son tarihten sonra bu yer başka bir kulübe verilecektir." dedi.

Başkan Akgün, Galatasaray Kulübü'ne meclis kararıyla 130 bin metre kare civarında alan yer tahsis ettiklerini, ama bu zamana kadar her hangi bir çalışma yapılmadığını da belirterek, "Haziran ayına kadar başlamazlarsa spor kompleksiyle olan anlaşmamız bitecek bir başka futbol Fenomenbet takımına bu yer nasip olacak. Bizden yer istediler. Fenerbahçe'nin istediği yer halen duruyor. Onun dışında bizden ciddi yer isteyen Beşiktaş olmuştur. Trabzonspor'da bizden sözlü olarak yer istemiştir. Ama şu anda Fenerbahçe'nin de, Galatasaray'ın da talep etmiş olduğu yerler duruyor." diye konuştu.

Galatasaray'ın yerinin 3 sene önce tahsis edildiğini ama buna rağmen henüz bir işlem yapılmadığını da belirten Başkan Akgün, "Beşiktaş'ın yeri belli değil ama Fenerbahçe'nin yeri bellidir. Mesela hemen yarın gelirler oturup masa etrafında gereken ne ise yaparlar. Ama ben doğduğumdan beri, iyi bir Galatasaraylı olarak, Galatasaray Spor Kulübü'ne de çağrıda bulunuyorum. Büyükçekmece'deki tesisinizi ya yapın ya da 2013'ün Mayıs ayı sonu bizim son tarihimiz o tarihten sonra bu yer başka bir kulübe gidecektir." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.