Piramit Haber

Galatasaray'ı Yenmenin Formülleri...

Spor

F.Bahçe’nin teknik patronu, “Karakter, rotasyon ve çalışmak” vurgusu yaptı, “Buraya kadar böyle geldik, böyle devam edeceğiz. G.Saray maçında da bu gidişatı devam ettirelim” dedi.

Ersun Yanal, oyuncularıyla yaptığı özel toplantıda G.Saray’ı yenmenin formülünü şöyle açıkladı: “Biz sezona kötü, sıkıntılı, zor başladık. Konya’da 2-0’dan maç kaybettik. Avrupa maçları malum. Buna rağmen 10. hafta sonrası zirvedeyiz hem de puan farkıyla. Hepinize teşekkür ediyorum. Ortaya örnek karakter koydunuz, hepiniz bu kalitede oyuncularsınız. Sizlere müteşekkirim.
ROTASYON DURUŞUNUZ TAKDİRE ŞAYAN
Birlikte antrenman yapıyoruz, birlikte çalışıyoruz o sahaya hepimiz adına 11 kişi çıkıyor. 18 kişilik kadro ve yabancı sınırlaması nedeniyle hepsi milli olan oyuncuları maalesef kadroya alamıyoruz. Bu tabloda çok güzel duruş ortaya koydunuz, teşekkür ederim. Emre ile Webo sonradan girdi, oyuna etki etti. Caner yedekti, 11’e girdi. 

BİZLER BİRLİKTE ŞAMPİYON OLACAĞIZ 
Gökhan yokken Mehmet Topuz, Alves yokken de Bekir çok iyi performanslar gösterdi. Tam ihtiyacımız olduğunda oynayıp, iyi iş çıkardınız. Sow yedekti, en çok koşanlar arasına girdi. Emenike 11’e girdi. Rotasyonu başardık. Oynamayanlar için ben çok üzülüyorum; sonunda beraber şampiyon olacağız, asıl hedefimiz bu.

BİLİYORUM İDMANDA YORULUYORSUNUZ 
Bilimsel antrenmanlar yapıyoruz. Bilimi çok fazla kullanıp, dünyadaki son gelişmeleri takip edip, uyguluyoruz. Haftada bir maç olduğu için çok güzel program uyguluyoruz. Zaman zaman oyunlar oynuyoruz, yoruluyoruz farkındayım. Ancak geldiğiniz nokta açıkça ortada. Ona da şöyle bakın: Maçın sonlarında atıyorsunuz. 

SON DAKİKAYA ŞANS-RASTLANTI DERLER 

Bir kez atarsınız ‘Şans’ denir. İkinciyi atarsanız ‘Rastlantı’ denebilir. Ama 3. maçta da atarsanız bu takımın ne kadar güçlü, kondisyonunun yerinde olduğunu gösterir. Takımın son ana kadar inandığını gösterir. Hele Bursa maçında uzatmada gol yiyoruz, uzatmada yanıt veriyoruz. Buraya kadar böyle geldik, böyle devam edeceğiz. Sizden G.Saray maçı için de sadece 3 şey istiyoruz: ‘1-Çalışmak. 2-Çalışmak. 3-Çalışmak.’ G.Saray maçında da bu gidişatı devam ettirelim.”
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.