Piramit Haber

Galatasaray'dan Caner'e flaş teklif

Spor

Transfer dönemin resmen başlamadı ancak F.Bahçe ve G.Saray arasında şimdiden savaş çıktı.

Ligi şampiyon tamamlayan Fenerbahçe’nin en önemli yıldızlarından Caner Erkin için Beşiktaş’ın ardından Galatasaray’ın da devreye girdiği öğrenildi.
Sarı-lacivertlilerin yıllık 1.7 milyon euro teklif ettiği milli futbolcuyu markaja alan Aslan’ın senelik 2.5 milyon euro önerdiği kaydedildi. Operasyonu çok gizli bir şekilde yöneten Ünal Aysal ve kurmayları Caner’in aklını karıştırmayı başardı.
 
Fiyatı yükseldi!

Galatasaray yönetimi bu hamlesiyle birlikte ezeli rakibi Fenerbahçe’ye bir gol atmayı başardı. Eğer Caner Erkin, Galatasaray’a imza atarsa Sarı-kırmızılılar yılın transferini yapmış olacak.
Diğer durumda milli futbolcunun Fenerbahçe’de kalması için Sarı-lacivertliler kesenin ağını açmış olacak.

RESMEN SERBEST

Fenerbahçe'nin sözleşmesini henüz yenilemediği Caner Erkin resmi olarak dün serbest kaldı. 
Fenerbahçe ile yaptığı sözleşme yenileme görüşmelerinden henüz bir sonuç alamayan milli futbolcunun sarı lacivertli takımla olan kontratı dün gece 23:59 itibariyle sona ererken, 25 yaşındaki yıldız isim bu sabah Fenerbahçe'nin bir futbolcusu olarak değil, her fırsatta dile getirdiği gibi, bir Fenerbahçe taraftarı olarak uyandı.

Caner Erkin'in takımla yeni kontrat imzalayıp imzalamayacağını merak eden Fenerbahçeli taraftarlarsa, Tuncay Şanlı'nın Premier Lig'e transferini hatırlatan süreci endişeli bir şekilde takip ediyor.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.