Piramit Haber

Galatasaray'da birkaç üzgün adam!

Spor

Galatasaray'da Dortmund maçı sonrasında, alınan ağır yenilgi nedeniyl Fernando Muslera, Semih Kaya ve Wesley Sneijder adeta yıkıldı. Diğer futbolcuların ise, "İyi mücadele ettik" demeleri ve hiçbir şey olmamış gibi hareket etmeleri, taraftarları resmen çileden çıkardı.

Almanya'ya büyük umutlarla giden ancak 4-1'lik ağır yenilgiyle bir kez daha sarsılan Galatasaray'da futbolcuların maç sonu demeçleri, taraftarları resmen çileden çıkardı.
Prandelli'nin başından beri, "Hedefimiz lig" diyerek Devler Ligi'nden umudunu kesmesi yetmiyormuş gibi, futbolcuların Dortmund maçı sonrası, "İyi mücadele ettik" diye konuşmaları büyük tepki çekti.

Üstelik taraftarları kızdıran tek şey bu açıklamalar değil. Karşılaşma sonunda kaleci Fernando Muslera, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ve Semih Kaya büyük bir üzüntü yaşadı.

Farklı yenilginin bu üç oyuncuyu ne kadar derinden etkilediği her hallerinden belli oluyordu. Ancak diğer futbolcular için durum böyle değildi.
'İnanç kalmamış'

Bu üç ismin dışındaki oyuncular, sanki maçı farklı kaybetmemiş gibiydiler.

Belki şen şakrak değillerdi ancak yenilgiden etkilenmiş bir halleri de yoktu.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, oyuncuların bu halleri ve karşılaşma sonundaki demeçleriyle ilgili olarak sosyal medyada, "Bu takımın inancı kalmamış.

İki sezon önce Arena'da Real Madrid'i titreten, geçen sene Juventus'a şok yaşatan futbolculardan eser yok" tarzında yorumlar yaptılar.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.