Piramit Haber

Galatasaray'a gol at ve 3 puanı getir

Spor

Bu sezon formsuz olan ve çok eleştirilen Emenike için derbi bir fırsat ancak belki de son şans... Bunu avantaja çevirmenin yolu ise belli: Galatasaray'a gol at ve 3 puanı getir...

Fenerbahçe'nin geçen sezon başı Spartak Moskova'dan transfer ettiği Emmanuel Emenike, geçen sezona da kötü başlamış ancak takımın iyi gidişatı onun da performansını artırmıştı.
Bu sezon ise Emenike için adeta kabusa dönüştü.
Taraftarla süreki negatif bir diyalog içinde olan yıldız oyuncu, gol yollarında da etkisiz kaldı. 4 gollü forvet için Galatasaray maçı, tabii ki büyük bir fırsat.

Çünkü taraftar, yıllardır kötü sezon geçiren ve eleştirilen forvetleri Galatasaray maçlarında bağrına basmıştır. Gol atılırsa mutlaka geçmişe sünger çekilmiştir. 

Belki de son şans
Emenike de şu an, tam da bu tabloyu yansıtıyor.

Galatasaray maçında gelecek gol ya da goller onun geleceğini olumlu yönde etkileyebilir.

Dolayısıyla Emenike'nin yeniden hem teknik heyet ve yönetimin hem de taraftarın sevgisini kazanabilmesi çok uzak bir ihtimal değil...

Ancak bu maç onun en azından gönüllerdeki kabulleniş açısından son şansı olarak gözüküyor.

Bu sezon hem kaptan Emre hem de taraftarla kavga eden Nijeryalı'nın kendini affettirmesi için yol belli: Galatasaray'a gol at ve 3 puanı getir. 

Çünkü bunlar olmazsa şu ana kadar sürekli terapi uygulamak zorunda kalan İsmail Kartal da, kendisi için oluşan 'risk'ten dolayı ona eski şevkatini göstermeyecektir. 
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.