Piramit Haber

Galatasaray ve sivasspor muhtemel 11'leri

Spor

Spor Toto Süper Lig 32.hafta maçında Galatasaray, Sivasspor'u ağırlıyor.Galatasaray'ın Sivasspor ile oynayacağı şampiyonluk maçının 11'i belli oldu.

 Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray, 19. şampiyoluğunu ilan etmek için TT Arena'da Sivasspor'u konuk ediyor. Sarı kırmızılılar, galibiyet halinde bitime 2 hafta kala 19. kez mutlu sona ulaşacak. Fatih Terim de 6. kez şampiyon apoletini takacak.

Ligin 3. haftasında ele geçirdiği liderliği hiç bırakmayan Galatasaray, Sivasspor'u yenip, 7 puan gerisindeki ezeli rakibi Fenerbahçe'nin umutlarını bitirmenin planlarını yapıyor. Şampiytonluğu TT Arena'da kutlamak isteyen sarı kırmızılı ekip başka bir ihtimali düşünmek istemiyor. Tarihi maç öncesinde Galatasaray'da eksik bir isim bulunmuyor. Şampiyonluk için saatleri sayan sarı kırmızılı ekibin en büyük handikabı Fatih Terim'in cezalı olması. Mersin maçının ardından ceza alan terim, 4. kez takımından ayrı kalacak.

Öte yandan Galatasaray'la 6 kez mutlu sona ulaşmaya çok yaklaşan Fatih Terim, olası Sivas galibiyetiyle ilk kez bitime 2 hafta kala şampiyonluğa ulaşacak. galatasaray ise 19. şampiyonluğuyla ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 1 adım önüne geçecek.

Sivas cephesinde ise Ümit'in cezası bulunuyor. Adem ve Hakan ise sakat.

GALATASARAY-SİVASSPOR

STAT: TT Arena
HAKEM:Fırat Aydınus

SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Gökhan, Riera, Hamit, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba 
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

SİVASSPOR: Borjan, Uğur, Navratil, Rajnoch, Ziya, Grosicki, Mehmet, Erman, Kadir, Aatıf, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.