Piramit Haber

Galatasaray puan hesabında

Spor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında yarın yapacağı Gençlerbirliği maçını kazanarak, lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının açılmasını engellemek istiyor.

Gençlerbirliği ile Galatasaray arasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak karşılaşma saat 15.30'da başlayacak ve mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

Haftaya lider Fenerbahçe'nin 9 puan gerisinde, 26 puanla 4. sırada giren "Cim Bom", sarı-lacivertlilerin kendi evinde oynadığı Akhisar Belediyespor maçını kazanmasıyla bir maç eksiğiyle 12 puan geri düştü. Hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasına kalmanın verdiği moralle Ankara'ya gidecek sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin de kazandığı haftayı, kayıpsız atlatmanın hesaplarını yapıyor.

Selçuk ve Chedjou kart sınırında

Sarı-kırmızılılarda Selçuk İnan ve Aurelien Chedjou, Gençlerbirliği maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

Selçuk İnan ve Chedjou, Gençlerbirliği mücadelesinde sarı kart görmeleri durumunda Süper Lig'in 16. haftasında yapılacak Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.