Piramit Haber

"Galatasaray İspanyollar ile anlaştı"

Spor

Galatasaray'da gelecek sezon kadroda olmayacak ilk isim belli oldu. İspanyol basını sarı-kırmızılılar için iddialı bir haberle bu gelişmeyi duyurdu.

 Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan İspanya Ligi ekibi Malaga'ya kiralık olarak giden Nordin Amrabat'ın geleceği belli oldu.
 

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster'in teknik direktörlüğünü yaptığı Malaga'da kısa sürede kendini gösteren ve takımın vazgeçilmezleri haline gelen Faslı futbolcu, İspanyol ekibini harekete geçirdi.

İspanyol basınında son alarak yer alan haberlerde, Malaga'nın Galatasaray yönetimi ile Amrabat'ın transferi için buluştuğunu ve anlaştığını duyurdu.
Haberde, Malaga'nın başkan yardımcısı Moayad Shatat, genel menajer Vicente Casado ve sportif direktör Mario Husillos'un İstanbul'da sarı-kırmızılı takımın yöneticileriyle iki görüşme yaptığı belirtildi. İki akşam yemeğinde yapılan görüşmelerde karşılıklı anlaşma sağlandığı vurgulandı.

Malaga'nın 27 yaşındaki futbolcuyu bir sezon daha kiralayacağı ya da bonservisini satın alabileceği öne sürülürken, bu transfer için çok ufak pürüzlerin kaldığı ve Amrabat'ın da İspanyol ekibinde kalmaya sıcak baktığı ifade edildi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.