Piramit Haber

Futbolda Kayseri fırtınası

Spor

Kayseri Erciyesspor'un bir üst lige yükselmeyi garantilemesiyle yeni sezonda Kayseri'den 2 takım Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek.

KAYSERİ - Mustafa Önal

PTT 1. Lig'de sezon bitimine 2 hafta kala Kayseri Erciyesspor'un bir üst lige yükselmeyi garantilemesiyle yeni sezonda Kayseri'den 2 takım Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin marka bir şehir olduğunu belirterek, marka bir kente de Spor Toto Süper Lig'de iki takımla mücadele etmenin yakıştığını söyledi.

Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor'un başarılarıyla gurur duyduklarını dile getiren Özhaseki, şöyle devam etti:


"İki takımımızın Spor Toto Süper Lig'de olması bize yük getirmekten ziyade keyif veriyor. Kayserililer için iki takımın olması övünç meselesidir. İstanbul ve Ankara'dan sonra şehrimizde 4 üniversite olduğu için övünüyorduk, şimdi de Spor Toto Süper Lig'de iki kulübümüz var diye övüneceğiz. Birçok büyükşehirde hiç Süper Lig takımı yokken biz de iki tane olmasının gururunu yaşayacağız."

Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren ise başarıda ekip uyumunun rolüne dikkati çekerek, "Sezon başında Osman Özköylü'yü takımın başına getirdiğimizde hocamız bildiği tanıdığı futbolcuları transfer etti. PTT 1. Lig'i maliyet açısından değerlendirecek olsak 18 takım arasında 14. sırada bulunuyoruz. Yani yıldızlar topluluğunu bir araya getirdiğinizde başarı gelir anlayışı yanlış. Önemli olan yönetim, teknik heyet ve futbolcu uyumudur" diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.