Piramit Haber

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Ahmet Ertem, hedeflerinin ligin ilk yarısını 33 puanla tamamlamak olduğunu söyledi.

Ertem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün kendi saha ve seyircileri önünde karşılaştıkları Kırklarelispor'u 2-1 mağlup ettiklerini anımsattı.

Kırklarelispor maçında aldıkları 3 puanla, ligdeki çıkışlarını sürdürdüklerini vurgulayan Ertem,"Kırklarelispor maçı çok zor geçti. Ancak kazanmasını bildik. Ligde oynadığımız son 3 maçı da kazandı. Ligde iyi bir çıkış yakaladık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Bu hafta sonu deplasmanda Göztepe A.Ş. ile karşılaşacaklarını ifade eden Ertem,"Hedefi ve amacı olan takımlara karşı oynamak bizim için avantajdır. Biz oynayan takıma karşı iyi oynuyoruz. Çünkü biz de futbol oynamak istiyoruz. Oynamayıp da oynatmayan takımlarda sıkıntı yaşıyoruz. Derbi niteliğinde bir maç olacak. Hedefimiz ligdeki çıkışımızı Göztepe A.Ş. karşısında da sürdürmek" diye konuştu.

- Hedef 33 puan

Ertem, ligin ilk yarısında 33 puan toplamayı hedeflediklerini aktararak, şöyle konuştu:
"32-33 puanla ilk devreyi tamamlamak istiyoruz. Ligin ilk haftalarında kaybettiğimiz puanları önümüzdeki haftalarda telafi etmek zorundayız. Onun için puan kaybı gibi lüksümüz yok. Kendi saha veya deplasmand kazanmak zorundayız. Amacımıza, hedefimize ulaşma adına çok fazla puan toplamak. İddia, başarı takımımızın bir yaşam tarzı. Potansiyeli olan bir takımız. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz"

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.