Piramit Haber

Fiyatı belli! 20 milyon Euro

Spor

Dünya Kupası'nda yıldızı parladı, İngiliz ekipleri de ona kanca attı. “Premier Lig'de oynamak isterim” diyen Emenike'nin talipleri her geçen arttı. Ancak Fenerbahçe Yönetimi, bu konuda rahat... Çünkü Sarı- Lacivertliler daha önce Nijeryalı'nın bedelini açıklamıştı.

Dünya Kupası’nda yıldızı parlayan isimlerden biri olan Fenerbahçe’nin golcüsü Emmanuel Emenike’nin talipleri her geçen gün artıyor.
Nijerya formasıyla başarılı maçlar çıkaran yıldız futbolcu için özellikle İngiliz kulüpleri takibe geçerken, Sarı-Lacivertliler de tavrını net bir şekilde sürdürüyor.

Dünya Kupası öncesi de birçok kulübün transfer listesinde yer alan Emenike’nin bonservis bedelini 20 milyon Euro olarak açıklayan Fenerbahçe Yönetimi, bu futbolcunun Brezilya’da başarılı maçlar çıkarmasıyla elini güçlendirdi.

Chelsea başta olmak üzere Tottenham’ın ısrarcı olduğu iddia edilen Emenike için 20 milyon Euro’nun altına düşmeyeceği belirtilen Fenerbahçeli idarecilerin, “Daha önce söylediğimiz gibi bu oyuncumuzun fiyatı belli. Şartlarımızı kabul eden kulüplerle masaya oturabiliriz” dediği öğrenildi.

Gitmek istiyor ama...


Bu arada Brezilya’da bir açıklama yapan Emenike, Fenerbahçe’de mutlu olduğunu belirtirken, “Şu an bazı İngiliz kulüpleri benimle ilgileniyor. Ancak kulübüm Fenerbahçe’nin de mutlu olacağı bir teklif gelirse ve bana yeşil ışık yakarlarsa, o zaman ben de Premier Lig’de oynamak isterim” sözlerini sarfetti. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.