Piramit Haber

Fikret Orman'dan Alex ve Quaresma değerlendirmesi

Spor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden Alex ile ilgili hiçbir şekilde girişimleri olmadığını açıkladı. Orman, Quaresma'nın takımla antrenmanlara katılabilmesi için gerekli olan şeyleri kendisine ilettiklerini...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden Alex ile ilgili hiçbir şekilde girişimleri olmadığını açıkladı. Orman, Quaresma'nın takımla antrenmanlara katılabilmesi için gerekli olan şeyleri kendisine ilettiklerini söyledi.

Voleybol Federasyonu Başkanlığı seçimi için Ankara'da bulunan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, son günlerde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Alex ile ilgili, resmi internet sitesinden açıklama yapıldığını dile getiren Orman, ''Böyle bir girişim ve niyetimiz yok. Fenerbahçe’nin iç meselesi. Bizim bunun bir parçası olmamız söz konusu değil.'' dedi.

Quaresma ile ilgili gelinen son noktaya ve takımın son haftalarda ki performansına değinen Başkan Orman, ''Quaresma ile ilgili belki yüz tane açıklama yaptım. Retrobet Hala aynı noktadayız. Bizim sözleşmeli oyuncumuz. Antrenmanlarına çıkıyor. Takımla çıkabilmesi için antrenmanlara biz söyleyeceklerimizi söyledik. Bu hafta veya önümüzde ki hafta neticelenir. Beşiktaş ile sözleşmeli bir oyuncusunun arasındaki konuşmalar bizi alakadar eder. Şu kadar indirim oldu bu tatmin eder şu tatmin etmez bu haklı alakadar etmez. Bizim bir duruşumuz var o duruş üzerine devam ediyoruz. Yeni bir takım kurduk. Daha ligin başında takımlar şampiyonda ilan edilir, beşincide yapılır. Bu uzun bir maraton. Evet son iki hafta hem beni hem de camiamı memnun eden bir durum değil. Bunu limandan kalkan bir gemi gibi görün gemi kalktı, kaptanı, personeli ve yolcuları belli. Bir sonraki limana kadar konuşacak mevzu yok.'' şeklinde konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.