Piramit Haber

Fikret Orman: Anlaşma yeni projelere katkı sağlayacak

Spor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, IMG Doğuş Konsorsiyomu ile imzalanan stratejik anlaşmanın yeni projelere katkı sağlayacağını söyledi.    Grand Hyatt Otel’de düzenlenen imza töreninde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, IMG Doğuş Konsorsiyomu ile imzalanan stratejik anlaşmanın yeni projelere katkı sağlayacağını söyledi.

Grand Hyatt Otel’de düzenlenen imza töreninde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın yanı sıra, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, yöteciler Berk Hacıgüzeller, Berkan Gocay, Umut Güner, Gökhan Sarı, IMG Başkanı Michael Dolan ve şirket yetkilileri yer aldı.

IMG Başkanı Michael Dolan, Beşiktaş ile anlaşma yapmaktan Betboo dolayı çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

“IMG – Doğuş’un Türkiye pazarındaki bilgi birikimi ve tecrübesinin kulüp üzerinde çok önemli ve pozitif bir etkiye sahip olacağına inanıyorum. Bu işbirliğinin, başarılı ve uzun vadeli bir birliktelik olmasını umuyorum.”

İmzalanan iyi niyet anlaşması hakkında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Türkiye’nin en eski spor kulübü olarak, IMG – Doğuş ile uzun süreli bir işbirliğine adım atarak sektörün bir kez daha öncülüğünü üstlenmenin gururunu yaşıyoruz. IMG’nin dünya çapındaki bilgi birikimi ve tecrübesinin, yeni projeler geliştirmemize katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Ayrıca, bu işbirliğinin kulüp yönetimi anlayışımıza yeni bir bakış açısı kazandıracağına inanıyoruz. Umuyoruz ki bu birliktelik gerek Türkiye gerekse tüm futbol camiası için bir referans niteliği taşıyacaktır.” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.