Piramit Haber

Fikret Orman: Alex ile ilgilenmiyoruz, Quaresma işi yarın belli olacak

Spor

Voleybol Federasyonu Başkanlığı seçimi için Ankara'da bulunan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman son günlerde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.Siyah - beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, sıkıntı yaşadıkları Portekizli...

Voleybol Federasyonu Başkanlığı seçimi için Ankara'da bulunan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman son günlerde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Siyah - beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, sıkıntı yaşadıkları Portekizli oyuncularıyla ilgili kararın yarın netlik kazanacağını belirterek, ''Quaresma konusunda fazla konuşmaya gerek yok. Yarın herşey netleşecek." dedi.

Başkan Orman, Fenerbahçe'de yönetim ve teknik ekibin kararıyla önce kadro Pasgol dışı kalan ardından da sözleşmesi feshedilen Alex konusunda ise net konuştu. Orman, Alex'in Beşiktaş'a geleceği şeklinde basında çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirterek, "Bizim bu futbolcu ile ilgili herhangi bir tasarrufumuz yok.'' dedi.

Başkan Fikret Orman'a son oynanan iki maçta önce Gaziantepspor'a 3 - 2, ardından da İstanbul'da Sivasspor'a 1 - 0 yenilen takımın kötü gidişi hatırlatıldığında ise Orman, ''Herşey yakında düzelecek. Takım olarak biraz zamana ihtiyacımız var." diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.