Piramit Haber

Fenerbahçe'yi şoke eden cevap

Spor

Sarı-lacivertli yönetimin sözleşmesini feshetmek istediği Milos Krasic'in menajeri bu teklifi reddederek, "Bu kadar büyük paraları bir daha görmemiz imkansız. Artık bize bu paranın yüzde 20'sini bile teklif etmezler" dedi.

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman döneminde büyük umutlarla Juventus'tan 7 milyon Euro'ya transfer edilen ancak isteneni verememesi nedeniyle geçtiğimiz sezon Fransa'dan Bastia'ya kiralanan Milos Krasic, sarı lacivertli kulübe yine sorun çıkarttı.
Fenerbahçe, yılda 2.3 milyon Euro ödediği Sırp futbolcuyu geçen sezon 800 bin Euro'ya Bastia'ya kiralamış ve aradaki farkı sarı-lacivertli kulüp ödemişti.

Fenerbahçe, sözleşmesini feshetmek için Krasic'in menajeri ile yaptığı görüşmede şok bir cevap aldı.
BİR DAHA BU PARAYI GÖREMEYİZ
Çin ve Arap ülkelerinden gelen teklifleri reddettiklerini belirten menajer Dejan Joksimovic, oyuncusunun F.Bahçe'de bir şans daha istediğinisöyledi.

Sarı-lacivertli kulübün kurmaylarının yabancı sınırı nedeniyle Sırp futbolcuyu düşünmediklerini belirtmesi üzerine ise Joksimovic sözleşmenin feshedilmesi durumunda Krasic'in 2016'ya kadar alması gereken 4.6 milyon Euro'dan vazgeçmeyeceğini söyledi ve bir de itirafta bulundu:

"Bu büyük paraları bir daha görmemiz imkansız. Yüzde 20'sini bile teklif edeceklerini sanmıyorum. Siz olsanız gider misiniz?"
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.