Piramit Haber

“Fenerbahçe'yi size emanet ediyorum“

Spor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ismi anons edildiğinde Şükrü Saracoğlu yıkıldı.

Kürsüye çıkan Yıldırım, konuşması boyunca taraftarlara övgüler yağdırdı. Başkanı çileden çıkaran durum da, Telekom Tribü’nden yükselen “Alex” sesleri oldu.
“Büyük Fenerbahçe’nin yürekli büyük.
taraftarı” diyerek sözlerine başlayan başkan, “Şampiyonlukta en büyük pay siz taraftarlarındır.
Futbolcular gibi, Fenerbahçe’nin emekçileri gibi mücadelenizi verdiniz. Çağlayan’da, Metris’ten söke söke koparıp, kupayı buraya getirdiniz. Asla yıkılmadınız. Tarih yazmadınız, tarihi değiştirdiniz. Bu büyük çınardan tek bir yaprak dahi koparılmayacağını herkese gösterdiniz. Son konuşmasını yapan bu adama siper oldunuz.

Bugün sizin gününüz. Bu büyük ailenin günü. Doyasıya kutlayın. Bunun yalnızca bir şampiyonluk olmadığını bir kez daha anlasınlar.

Şampiyon olsak da, olmasak da dimdik yürekli;
duran bize bugünü yaşatan tüm futbolcularıma teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk için emek veren teknik ekibimi tebrik ediyorum. Sözlerime son verirken gerçektenki 28. şampiyonluğumuzu kutluyorum. Zafer inananlarındır” diye konuştu.
Alex krizi!
Konuşmasının başında Alex tezahüratı yapan tribüne dönen Aziz Yıldırım, “Terbiyezlik etmeyin. Alex’i ben aldım. Sonra da takıma faydalı olmayacağını düşünüp, ben gönderdim. Bu futbolcuların emeğine saygısızlık etmeyin.

Sizi bir daha bu tribünlere aldırmayacağım. Haksızlık, terbiyezlik etmeyin. Sizler Fenerbahçeli değilsin. Bir daha bu tribüne giremeyeceksin” diyerek sert çıktı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.