Piramit Haber

Fenerbahçe'yi robot göz izliyor

Spor

Sarı-lacivertli futbolcuların antrenman performansı, ''Robotic Eye'' kamera sistemiyle takip edilmeye başlandı.

 Aydınlatma direğine takılan kameralı sistemle, antrenman sırasında saha içi kuşbakışı olarak kaydediliyor. Oyuncuların pas ve pozisyon hatalarını takip etmek için kurulan sistem, Şükrü Saracoğlu Stadı'na da yerleştirilecek. Robotic Eye sistemi Aykut Kocaman'ın isteğiyle tesislere getirilmişti.

AYKUT KOCAMAN'A ÖVGÜLER
Ersun Yanal, takımla yaptığı konuşmada selefini övdü, oyunculara da garanti verdi. Göreve geldiği kısa sürede futbolculara kendisini sevdiren teknik adam, eğlenceli geçen idmanlarla çaktırmadan kondisyon da yüklüyor. Ancak Yanal'ın taktir gören asıl özelliği selefi Aykut Kocaman hakkındaki görüşleri ve bu fikirlerini takımla paylaşması.

İlk gün yapılan tanışmada sürekli kendisinden önce görev alan Kocaman'a övgüler yağdıran Ersun Yanal, "Biliyorum zor bir süreç geçirdiniz. Hem Aykut hoca görevinden ayrıldı hem de UEFA'dan can sıkıcı haberler geldi. 3 yıl görev alan hocanızı sevmeniz doğaldır. Burada çok güzel işler yapmış. Hazırladığı raporlar, yapmak istedikleri, uyguladığı bilimsellik, getirdiği yenilikler hepsi güzel.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.