Piramit Haber

Fenerbahçe'yi korkutan sayı!

Spor

M.Park Antalyaspor maçına ciddi sıkıntılarla hazırlanan Fenerbahçe’nin bu hafta sonu sahaya 13 ya da 14 kişi ile çıkma ihtimali bulunuyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın bugüne kadar pek uygulamasa da sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle alt yapıdan takviye alması bekleniyor.

Yanal, cezalı olan Emre, Gökhan, Bekir, Egemen ve Mehmet Topal ile sakat Egemen’den yararlanamayacak. Serdar Kesimal de dünkü çalışmayı tamamlayamazken, Hasan Ali tedbir amaçlı olarak idmana katılmadı. Fenerbahçe’ye şu ana kadar tek iyi haber Alper’den geldi. Yıldız oyuncu dün çalışmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Sakatlığını tamamen atlatan Alper’in antrenmandaki verileri de oldukça memnun etti. GPS sisteminden alınan hız mesafelerine göre genç futbolcu 21.8 km’ye ulaşmayı başardı. Bu da Alper’in formuna ulaştığını gösteriyor.

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de sakat ve cezalı futbolculardan dolayı teknik direktör Ersun Yanal, takım altyapıdan oyuncu takviyesinde bulunacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.