Piramit Haber

"Fenerbahçe'yi büyük bir cezadan kurtardım"

Spor

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, ''Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne göndermemekle daha büyük bir cezadan kurtardım" dedi.

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, "Ben gönderseydim bile UEFA o sene (2011-2012 sezonu) Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne almayacaktı. Fenerbahçe'yi 8 yıla kadar, milli takım ve diğer kulüpleri ise 3 ile 5 yıl cezalandıracaktı. Ben Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne göndermemekle daha büyük bir cezadan kurtardım" dedi.
Mehmet Ali Aydınlar, Four Seasons Bosphorus Otel'de basın toplantısı düzenledi. Aydınlar'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

"Fenerbahçe yöneticileri tribünlere oynamaya başladılar. Beni hain ilan ettiler. Buna da devam ediyorlar"

"Fenerbahçe Spor Kulübü'ne bu lekeyi sürenler, kişilerin bekası için kulübü ateşe atanlar, bunu tazmin etmek zorundadır. Maddi ve manevi çok büyük zararlar var. Kendi hesapları ile 3x45 milyon avro toplam, 135 milyon avro yapıyor. Bu kendi tespitleri. Kulübü daha fazla yormayacaklarını ve o günün yönetim kurulu üyelerinin bu bedeli tazmin edeceklerine inanıyorum." 

"2 Kasım'da yapılacak kongrede başkanlığa aday değilim. Birçok aday çıkacağına inanıyorum. Şayet Fenerbahçe'nin içine düştüğü bu zor durumun tek sorumlusu olan bu zihniyet, yönetim konusundaki ısrarını sürdürmeye kalkarsa, emanetçi bir aday aracılığıyla bu büyük kulüp üzerindeki vesayetini sürdürmeye kalkışırsa, kararımı gözden geçireceğimi buradan ifade etmek istiyorum." 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.