Piramit Haber

Fenerbahçe'den Bir İlk..

Spor

Kulüpte yeni sistem ile yöneticiler, sporcular ve çalışanlar tek bir tuşla kendilerine gerekli tüm bilgilere ulaşabilecekler.

Fenerbahçe, kurumsallaşma çerçevesinde önemli bir adım daha attı. SAP (Kurumsal Kaynak Planlama) adı verilen sistemi kullanmaya başlayan Sarı-Lacivertliler Türkiye'de bir ilke imza atacaklar.
Büyük şirketlerin yansıra Bayern Münih gibi dünyanın önde gelen kulüplerinin de faydalandığı sistem sayesinde gerek yöneticiler, gerek sporcular, gerekse çalışanlar tek bir tuşla kulüpteki çalışmalar ve kendileriyle ilgili detaylar hakkında bilgi sahibi olabilecekler.
Şimdilik Futbol AŞ’de kullanılmaya başlanan sistem sayesinde kulüple ilgili tüm veriler artık bilgisayar ortamında toplanacak.
KAĞIT-KALEM BİTTİ
Kulüp yöneticileri, çalışanlar ve sporcular kendilerine verilecek şifreler ile artık bilgisayar ortamından bilgi alabilecekler, kulüple ilgili gelişmeleri yetki sınırları içinde takip etme imkanı bulacaklar. Sistemin en önemli detaylarından biri ise Mali tablolarla ilgili. Her türlü gelir ve gider bu sisteme girilecek ve buradan takip edilecek. Müfettişler denetlemeye geldiğinde yine aynı sistem sayesinde şeffaf bir şekilde denetleme yapma şansına ulaşacaklar.
Giren çıkan tek bir lira bile bu sistemde yer alacak. Başkan ve yönetim kurulu artık her şeyi bilgisayar üzerinden takip edecek. Haftada bir yerine ayda bir toplantı yapılacak. Yönetim belirlenen plan ve stratejileri sanal ortamda takip edecek. Fenerbahçeli sporcular da tablet, bilgisayar ya da cep telefonundan sisteme girip ödemelerinin ne zaman yapılacağını, hak edişlerini, primlerini, kulüple ilgili son duyuruları ve daha birçok detayı buradan görecekler.

YILDIRIM'A GENİŞ YETKİ

Başkan ve yönetimin kullanacağı bireysel şifreler ise doğal olarak daha geniş yetkili olacak. Başkan tek tuşla kulübün Mali tablosu dahil olmak üzere ödemeleri, borçları, alacakları ekranında bulacak. Ayrıca kulüp bünyesinde çalışan 1400 kişiyi daha rahat yönetebilmek için talimatlar ve yönetmelikler de hazırlanacak. Çalışanlar yine bu sistem sayesinde uymaları gereken kuralları görebilecek. Takıma yeni katılmış yabancı futbolcular yine bu sistem sayesinde ülkede uymak zorunda oldukları kurallar başta olmak üzere bir yabancının ihtiyacı olabilecek her sorunun cevabına ulaşabilecek.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.