Piramit Haber

Fenerbahçe'den 'Aykut Kocaman istifa etti' haberine açıklaması

Spor

Fenerbahçe'de Alex De Souza'nın ayrılmasının ardından sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dün akşam NTVSpor'daki programda yorumcu Rıdvan Dilmen'in Aykut Kocaman'ın bu sabah istifa edebileceğini söylemesi üzerine yaşananlara son...

Fenerbahçe'de Alex De Souza'nın ayrılmasının ardından Deneme bonusu sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dün akşam NTVSpor'daki programda yorumcu Rıdvan Dilmen'in Aykut Kocaman'ın bu sabah istifa edebileceğini söylemesi üzerine yaşananlara son noktayı Fenerbahçe Yönetimi koydu.

Aykut Kocaman'ın istifa ettiği haberlerini Fenerbahçe kulübü yaptığı açıklamayla yalanladı. Başkan Aziz Yıldırım, kardeşi ve yönetici Ali Yıldırım, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman ve Rıdvan Dilmen sabah saatlerinde bir araya gelip bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıdan çıkan kararın ise Aykut Kocaman'ın göreve devam etmesi olduğu belirtildi.

Bu gelişmeler üzerine sarı - lacivertli kulüpten, 'Fenerbahçe Spor Elexbet Kulübü' imzasıyla yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'ın bugün sabah saatlerinde Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman ile istifa içerikli bir görüşme yaptığı üzerine spekülatif ve tamamen asılsız haberler yer almaktadır.

Başkanımız, bazı yöneticilerimizle birlikte daha önceden planlanan projeler çerçevesinde kulübümüzde bir takım görüşmeler sürdürmektedir; iddiaların aksine bugün Sayın Hocamızla herhangi bir görüşme yapmamıştır.

Bu tip asılsız ve itibarsızlaştırma yönelimli haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz."
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.