Piramit Haber

Fenerbahçe'de Sow sevinci

Spor

Fenerbahçe'de, sakatlığı geçen Senegalli futbolcu Moussa Sow takımla antrenmana çıktı. 

İSTANBUL

Eskişehirspor ile 17 Nisan Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de, sakatlığı geçen Senegalli futbolcu Moussa Sow takımla antrenmana çıktı. 

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final turunda Lazio ile yapılan ilk maçta yaşadığı sakatlığın ardından, İtalyan ekibe karşı rövanş mücadelesinde ve Spor Toto Süper Lig'deki Orduspor ile Eskişehirspor maçlarında forma giyemeyen Senegalli forvet, tedavisinin tamamlanmasının ardından takıma katıldı. 

Tedavisi devam eden Emre Belözoğlu ise, antrenmanın ilk bölümüne katıldıktan sonra ikinci bölümde kondisyoner eşliğinde özel program dahilinde çalışmalar yaptı.

9 futbolcu izin yaptı

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, izinli olan 9 futbolcu katılmadı.

Eskişehirspor maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan kaleci Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Yobo, Ziegler, Cristian, Meireles, Kuyt ve Webo'nun izin yaptığı, Mehmet Topuz ve Mehmet Topal'a ise yenileme programı uygulandığı ifade edildi.

Sağ arka alt adalesinde ağrıları bulunan Salih Uçan özel program dahilinde çalıştı. Çift kale maçta sol arka alt adalesine darbe alan Recep Niyaz tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktı. 

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.