Piramit Haber

Fenerbahçe Yandex işbirliği

Spor

Fenerbahçe Kulübü, internet arama motoru Yandex ile işbirliği anlaşması imzaladı.

İSTANBUL

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen imza törenine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp genel sekreteri Talat Yılmaz, Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ve Yandex Türkiye Üst Düzey Yöneticisi Bogdan Wisniewski katıldı.

Anlaşmanın ayrıntılarını basın mensuplarıyla paylaşan Mehmet Ali Yalçındağ, Yandex'in yerel değerlere önem veren bir internet şirketi olduğunu belirterek, ''Türkiye'de internet dünyasına yeni bir soluk getirip, internet kullanıcılarına maksimum fayda sağlamak amacıyla çıktığımız yolculuğa, büyük kurumlarla bir araya gelerek devam ediyoruz. Türkiye'nin en köklü kurumlarından Fenerbahçe ile yaptığımız anlaşmayı paylaşmak için buradayız. Fenerbahçe ve Yandex büyük bir anlaşmaya imza atarak, sarı-lacivertli taraftarlara özel internet hizmetleri sunmaya başlayacak'' diye konuştu. 

Yalçındağ, Fenerbahçe taraftarlarına yönelik hazırlanan ''www.fbyandex.com.tr'' sayfasında, tüm soruların cevaplarıyla birlikte, Fenerbahçe'yle ilgili güncel haberler ve bilgilere de ulaşılabileceğini ifade etti. Ayrıca, gelecek haftadan itibaren, ''fbyandex.com.tr'' uzantılı elektronik posta hizmeti sunmaya da başlayacaklarını aktaran Yalçındağ, ''azizyildirim@fbyandex.com.tr'' elektronik posta adresini de Aziz Yıldırım'a takdim etti.

-Yıldırım: ''Dijital dünyada bir adım daha attık''-

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yandex'le yaptıkları işbirliğiyle ilgili olarak, ''Stratejik bir işbirliğine giderek, hızla gelişen dijital dünyada yeni bir adım atmış bulunuyoruz. Kulübümüzün öncülük ve yenilikler konusundaki farkı göz önüne alındığında, önemli bir adım. İki kurumun bir araya gelmesiyle ne gibi yeniliklerin bizi beklediğini önümüzdeki günlerde daha detaylı anlatacağız. Hayırlı olmasını diliyorum'' şeklinde konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.