Piramit Haber

Fenerbahçe seri peşinde

Spor

Sarı-lacivertli ekip, son dönemde çizdiği başarılı grafiği, ligde MP Antalyaspor maçını kazanarak devam ettirmeyi hedefliyor.

İSTANBUL

Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa karşısında aldığı 2-0'lık yenilginin ardından, ligde Beşiktaş'ı 3-0 yenip, Bursaspor ile 1-1 berabere kalan, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu mücadelesinde de deplasman maçlarında Borussia Mönchengladbach karşısında 4-2, AEL
Limassol önünde de 1-0 kazanan sarı-lacivertli ekip, MP Antalyaspor maçında da 3 puanı hedefliyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, çok sayıda sakat oyuncusunun bulunması nedeniyle takım kurgusunda zorunlu değişiklikler yapacak. Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları nedeniyle tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Meireles, Mehmet Topuz ve Yobo forma giyemeyecek. AEL Limassol maçında sakatlanan Mehmet Topal ile Egemen Korkmaz'ın da Medical Park Antalyaspor karşısında forma giymelerinin zor olduğu öğrenildi.

Sarı-lacivertli ekibin muhtemel 11'inin, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Cristian, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Sow, Stoch ve Kuyt'tan oluşması bekleniyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve sarı-lacivertlilerin cezası nedeniyle sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların izleyebileceği karşılaşmayı, hakem Mete Kalkavan yönetecek.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.