Piramit Haber

Fenerbahçe İngiliz devini geçti..

Spor

Spor Toto Süper Lig, bu rakamlarla Premier Lig'e büyük fark attı.

İngiliz Daily Mail gazetesi Premier Lig'de kombine fiyatlarını karşılaştırdı. Gazetenin haberine göre, Premier Lig'deki kombine fiyatları, Spor Toto Süper Lig'deki kombine fiyatlarının çok çok altında kaldı.

Premier Lig'de 299 sterlinlik (900 TL) kombine fiyatıyla, Manchester City en ucuz kombineye sahip takım olurken, yıllık 1955 sterlinle (yaklaşık 5900 TL) Ada'nın en pahalı kombine fiyatı Londra temsilcisi Arsenal'a ait. Spor Toto Süper Lig'in en pahalı kombinesi bileti ise Fenerbahçe'ye ait.
Sarı lacivertli takımın en ucuz kombinesi 1100 TL iken, en pahalı kombine fiyatı ise 8200 TL olarak açıklanmıştı. Fenerbahçe'yi bu sıralamada son şampiyon Galatasaray takip etti.
Sarı kırmızılıların en ucuz kombine bilet fiyatı 700 TL'den sunulurken, en pahalı kombine bilet fiyatı ise 4.500 TL olarak belirlendi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kombine bilet fiyatlarıyla Beşiktaş ve Trabzonspor takip ederken, Spor Toto Süper Lig'deki kombine bilet fiyatları, dünyanın en pahalı ligi olan Premier Lig'i de geride bırakarak büyük fark atmış oldu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.