Piramit Haber

Fenerbahçe ile finalde karşılaşırız

Spor

FC Basel'in Teknik Direktörü Murat Yakın,"Fenerbahçe yarı finale kaldığı için mutluyum, gurur duyuyorum. İnşallah finale de katılırız" dedi...

BASEL - Murat Ünlü

UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde kendi evinde Chelsea ile karşılaşacak olan FC Basel'in Teknik Direktörü Murat Yakın, Fenerbahçe'nin başarısından dolayı mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu belirtti.

Yakın, bugün yapılacak maç öncesinde AA muhabirinin sorularını yanıtladı. Daha önce Fenerbahçe forması da giymiş olan Murat Yakın, Fenerbahçe'nin başarısına ilişkin soru üzerine, "Eski takımım Fenerbahçe yarı finale kaldığı için mutluyum, gurur duyuyorum. İnşallah finale de katılırız" dedi.

FC Basel'deki başarısıyla ilgili soru üzerine de Yakın, bu başarıyı tek başına elde etmediğini belirterek, İsviçre'de de çok güzel futbol oynandığını ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıktıkları için çok mutlu olduğunu söyledi.

Türkiye'ye mesajının sorulması üzerine de Yakın, "Her zaman severiz. Fenerbahçe'de çok güzel günler yaşadım. Fakat olmadı, alışamadım. İnşallah bir dahaki sefere" diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.