Piramit Haber

Fenerbahçe Erciyes Cup’ı şampiyon tamamladı

Spor

Kayseri’de düzenlenen 6. Erciyes Cup Turnuvası’nın beşinci ve son maçında İstanbul Üniversitesi ile karşılaşan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, karşılaşmadan 86-55 galip ayrılarak, urnuvada oynadığı 5 maçı da kazanıp, Erciyes...

Kayseri’de düzenlenen 6. Erciyes Cup Turnuvası’nın beşinci ve son maçında İstanbul Üniversitesi ile karşılaşan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, karşılaşmadan 86-55 galip ayrılarak, urnuvada oynadığı 5 maçı da kazanıp, Erciyes Cup Basketbol Turnuvası’nı şampiyon olarak tamamladı.

Karşılaşmaya; Birsel, Verameyanka, Bibrzycka, Esmeral ve Matoviç beşlisi ile başlayan Fenerbahçe Bayan Basketbol Milanobet Takımı ilk çeyreği 26-14 önde bitirdi. İkinci çeyrekte oyundaki hakimiyetini arttıran sarı-lacivartliler, devreye 49-29’luk skorla rakibinin önünde girdi. Üçüncü çeyrekte, başarılı oyunuyla skoru 74-42’ye taşıdı. Rakibi karşısında 32 sayılık bir farkla son çeyreğe başlayan Fenerbahçe, İstanbul Üniversitesi’nin son periyotta yakalama çabaları sonuç vermedi ve Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı karşılaşmadan 86-55 galip ayrıldı.

Sarı-lacivertliler, 16 sayı ile Kübra Siyahdemir en skorer isim olurken, Esmeral Tunçluer Turnuvanın "en iyi guardı" seçildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.