Piramit Haber

Feci ölümden sonra maçı ertelediler!

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), futbolcusu Şehmus Özer'in trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle Amed Sportif Faaliyetler'in yarın Gençlerbirliği ile oynaması gereken Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta maçını erteledi.

TFF, Diyarbakır Seyrantepe Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşmanın tarihini daha sonra açıklayacak. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler'in takım kaptanı Şehmus Özer (36), Elazığ'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

2 gündür kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan Amed Sportif’in takım kaptanı Şehmus Özer, trafik kazasında hayatını kaybetti.

Amed Sportif Faaliyetler takım kaptanı Şehmus Özer, kendi kullandığı araçla 100 metrelik uçuruma yuvarlanarak, hayatını kaybetti.

Kaza, gece saat 01.00 sıralarında, Malatya ile Elazığ'ı birbirine bağlayan ve kestirme yol olarak kullanılan Gözeli-Sivrice karayolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Amed Sportif Faaliyetler kaptanı Şehmus Özer, idaresindeki 35 SEH 77 plakalı ciple Malatya'dan Diyarbakır istikametine seyir halindeyken kar ve buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan araç, yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlanarak, dere yatağına düştü. Kazada, araçta yalnız olduğu öğrenilen Özer, olay yerinde hayatını kaybetti.

Özer'den haber alınamaması üzerine yakınları durumu polise bildirdi. Arama çalışmalarında kaza yerine ulaşan jandarma ekipleri, araç içerisinde Özer'in cansız bedenine ulaştı. Özer'in cesedi, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, olayı resmi facebook sitesinden duyurdu.

Amedsporlu Şehmus Özer hayatını kaybetti

BAŞKAN EDEMEN: HABER ALAMIYORDUK

Amedspor Başkanı Nurullah Edemen, olayla ilgili olarak NTV Spor' a yaptığı açıklamada, önceki akşamdan beri Şehmus Özer'den haber alamadıklarını belirterek, "Aradık, ulaşamadık. Daha sonra aramalara başladık ve kaza yaptığını öğrendik. Dün gece (önceki gece) saat 10 gibi Malatya'da arkadaşlarından ayrılmış. Maalesef dönerken Elazığ'da uçurumdan aşağı uçmuş. Aracı bulundu. Çok üzgünüz. Türk futbol camiasının başı sağolsun" dedi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Şehmus Özer'in hayatını kaybetmesi üzerine sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı. Bakan Çavuşoğlu mesajında; 'Allah rahmet eylesin. Ailesine ve Amed Sportif'e başsağlığı dilerim' ifadelerine yer verdi.

ŞEHMUS ÖZER KİMDİR?

10 Mayıs 1980'de Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde doğan Şehmus Özer, profesyonel futbol hayatına da 1998 yılında Erganispor’da başladı. Bir yıl sonra Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. Ardından Malatyaspor ve Kayserispor maceraları yaşadı. 2 sezon Gümüşhanespor’da oynadıktan sonra 4 yıl boyunca Mardinspor forması giydi. Sonrasında İzmir takımlarına giden Şehmus Özer, Karşıyaka ve Altay formalarını terletti.Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor, Şanlıurfaspor deneyimlerinden sonra İzmir’e geri döndü ve bir sezon Karşıyaka, bir sezon daha Altay’da futbol hayatına devam etti. Son 3 yıldır Amed Sportif Faaliyetler formasıyla yeşil sahalarda top koşturan Şehmus Özer, bu sezon 18 maçta forma giyerken, 5 gol atmıştı.

SON GOLÜNÜ FENERBAHÇE'YE ATMIŞTI

Forvet mevkisinde oynayan Şehmus Özer, son golünü 15 Aralık'ta Fenerbahçe ile Diyarbakır'da oynanan ve 1-1 sona eren Ziraat Türkiye Kupası maçında atmıştı.

EN BÜYÜK HAYALİ FENERBAHÇE'DE OYNAMAKTI

Futbol adamı Erdal Vahid, özellikle Altay'da oynadığı dönemlerde çok vakit geçirdiğini söylediği Şehmuz Özer için attığı tweet'lerde, "Makara falan derken hep 'Hayalim Fener'de oynamak' derdi. Son golünü de Fenerbahçe'ye attı" diye yazdı.

14 MAÇ CEZA ALMIŞTI

Forvet mevkisinde oynayan Şehmus Özer, 17 Mart 2013'te Karşıyaka forması giyerken, Göztepe karşılaşmasında hakem Hüseyin Sabancı'nın boğazını sıktığı için 14 maç men cezası almıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.