Piramit Haber

FB "Süper Kupa" maçı hazırlıklarına başladı

Spor

Fenerbahçe, TFF Süper Kupa finalinde Galatasaray ile 11 Ağustos Pazar günü Kayseri Kadir Has Stadı'nda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

 İSTANBUL
Fenerbahçe, TFF Süper Kupa finalinde Galatasaray ile 11 Ağustos Pazar günü Kayseri Kadir Has Stadı'nda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı idman gerçekleştiren sarı-lacivertli futbolcuların, ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından 2 gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas üzerinde durduğu bildirildi. İdmanın, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı kaydedildi.

Emre Belözoğlu'nun takımla birlikte çalıştığı, Raul Meireles, Pierre Webo, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal ve Erten Ersu'nun ise takımdan ayrı olarak uyguladıkları özel programla antrenmanı noktaladıkları ifade edildi.

Gökhan Gönül'ün antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştıktan sonra ikinci bölümde özel programla idmanı tamamladığı, sol arka üst adalesinde sertleşme olan Bruno Alves'in ise tedbir amaçlı antrenmanda yer almadığı vurgulandı.

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynayacağı TFF Süper Kupa maçı hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. 

Galatasaray hazırlıkları sürdürdü

Galatasaray, TFF Süper Kupa finalinde Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki basına kapalı idman öncesi teknik direktör Fatih Terim'in futbolcularla bayramlaştığı bildirildi.

Fiziksel çalışmayla idmana başlayan sarı-kırmızılı futbolcuların, daha sonra dört gruba ayrılarak pas ve şut çalışması yaptığı kaydedildi. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildiği ifade edildi.

Gökhan Zan'ın tedavisinin ardından takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdüğü vurgulandı.

Galatasaray, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.