Piramit Haber

Fatih Terim'den bir ilk daha!

Spor

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, yabancı futbolcu kontenjanı için bir araya gelecek Kulüpler Birliği'nin toplantısına katılacak.

 Kulüpler Birliği Vakfı bugün İstanbul'da toplanıyor. Birliğin bugünkü toplantısına ilk kez Türkiye Futbol Direktörü Direktörü Fatih Terim de katılacak.
TFF'nin İstinye'deki binasında saat 14.00'te gerçekleşecek toplantının en önemli gündem maddesi hiç şüphesiz yabancı oyuncu transferindeki sınırlama olacak. Kulüpler Birliği, 18 kulübün imzasıyla 6+2'de anlaştıklarını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirmişti. TFF ise kulüplerin bu isteğine; "Yönetim kurulu kararıyla üç yıl garanti verirseniz kabul ederiz" cevabını vermişti. Kulüpler buna tepki göstererek olağanüstü toplantı kararı almışlardı.
Yabancıda 6+2'de ısrarlı olan kulüpler bugün Terim'in desteğini almak için yoğun çaba sarfedecek. Toplantıda ayrıca son günlerde tartışılan E-Bilet uygulaması da masaya yatırılacak. Özellikle Anadolu kulüpleri E-Bilet uygulamasıyla tribünleri doldurmakta zorluk çekeceklerini dile getirecek. Sabah


Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.