Piramit Haber

Evinde farklı yendi

Spor

11. dakikada Uğur'un soldan ortasında arka direkte topla buluşan Olcay'ın gelişine vuruşunda, meşin yuvarlak üstten farklı bir şekilde auta gitti.22. dakikada Uğur'un soldan kullandığı korner atışında altıpasın önünde topla buluşan...

11. dakikada Uğur'un soldan ortasında arka direkte topla buluşan Olcay'ın gelişine vuruşunda, meşin yuvarlak üstten farklı bir şekilde auta gitti.

22. dakikada Uğur'un soldan kullandığı korner atışında altıpasın önünde topla buluşan Sivok, meşin yuvarlağı kafayla filelere gönderdi: 1-0.

29. dakikada Çağlar'ın sağ kanattan organize ettiği hücumda ceza alanı içinde topla buluşan Sane, meşin yuvarlağı daha müsait durumdaki Deniz'in önüne bıraktı. Bu futbolcu, bekletmeden yerden düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve takımına 1-1 beraberliği getirdi.

30. dakikada Olcay'ın ceza alanı önünden şutunda, savunmaya çarpan meşin yuvarlak kornere gitti. 

31. dakikada Olcay'ın sağdan ortasında kaleciyi geçen topa Uğur dokunamayınca, meşin yuvarlak taça çıktı.

39. dakikada Uğur'un soldan ortasında arka direkte topla buluşan Mustafa'nın sert şutunda, meşin yuvarlak az farkla auta gitti. 

Beşiktaş, ikinci yarıya golle başladı. 46. dakikada Olcay'ın pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Holosko, yerden sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-1.

48. dakikada Mustafa'nın pasıyla ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Olcay'ın sert şutunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

70. dakikada soldan gelişen Beşiktaş atağında Holosko, ceza alanı içinde topu Olcay'ın önüne bıraktı. Bu oyuncu sol ayağıyla güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı doksan tabir edilen yerden filelere gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı: 3-1.

73. dakikada sağ kanattan cez alanına giren Olcay, topu geriden gelen Necip'in önüne bıraktı. Bu oyuncunun gelişine vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

80. dakikada Olcay'ın pasıyla savunmanın arkasında boş pozisyonda topla buluşan Mustafa, meşin yuvarlağı istediği gibi kontrol edemeyince pozisyonunu kaybetti. Buna rağmen Mustafa'nın pasıyla topla buluşan Holosko, meşin yuvarlağı yerden Elazığspor kalesine gönderdi ve takımını 4-1 öne geçirdi.

Siyah-beyazlı takım, ikinci yarıdaki iyi oyunuyla rakibini 4-1 mağlup etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.