Piramit Haber

Eski günlerini arıyor

Spor

Trabzonspor aldığı başarısız sonuçlarda, bu sezon ise alt sıralardan kurtulmanın mücadelesini veriyor.

TRABZON - Selçuk Kılıç

Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı 2010'da müzesine getiren, ''şike sürecinin'' yaşandığı 2010-2011 sezonunu 82 puanla ikinci sırada tamamlayan bordo-mavililer, bu sezon ise alt sıralardan kurtulmanın mücadelesini veriyor.

Trabzonspor, 5 Mayıs 2010'da Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda oynanan final maçında Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı, 8 Ağustos 2010'da da Süper Lig Şampiyonu Bursaspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yaptığı final maçını 3-0 kazanarak Süper Kupa'yı müzesine getirmişti. Bordo-mavililer, "şike süreci"nin yaşandığı 2010-2011 sezonunu 82 puanla ikinci sırada tamamlayarak, başarılı bir dönemi geride bırakmıştı.

"Şike'' yapıldığı gerekçesiyle şampiyonluğu talep eden Trabzonspor, 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe'nin yerine Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne alınmış, grupta Inter galibiyeti ve topladığı 7 puanla adından söz ettirmişti. Bordo-mavililer, Spor Toto Süper Lig'de Süper Final Şampiyonluk Grubu'nu 3'üncü sırada tamamlayarak Avrupa Kupaları'na katılmıştı.

Ligin 28'inci haftasının geride kaldığı bu sezon ise topladığı 34 puanla 12'inci sırada, düşme hattının 5 puan önünde yer alan Karadeniz ekibi, tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.