Piramit Haber

'Ertuğrul Hoca' Bursaspor'un markası

Spor

BURSABursaspor Basın Sözcüsü ve Taraftardan Sorumlu Yöneticisi Selçuk Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada yeşil-beyazlı ekibin, Sivasspor maçını kazanarak çıkışa geçeceğine inandığını, taraftarların takıma desteğinin sürmesi...

BURSA

Bursaspor Basın Sözcüsü ve Taraftardan Sorumlu Yöneticisi Selçuk Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada yeşil-beyazlı ekibin, Sivasspor maçını kazanarak çıkışa geçeceğine inandığını, taraftarların takıma desteğinin sürmesi gerektiğini söyledi.

Yönetim olarak, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın adının başka takımlarla anılmasına anlam veremediklerini belirten Eren, şunları kaydetti:

''Ertuğrul Hoca'yı herkes almak ister ama Ertuğrul Hoca Bursaspor'un bir markasıdır. Yönetim olarak uyum içinde çalışmaktayız. Biz uzun yıllar daha Ertuğrul Hoca ile çalışmaya Betgaranti devam edeceğiz.''

Tribünlerin boş kalmasında maç saatlerinin de etkisinin olduğunun altını çizen Eren, "Tabii bunun yanı sıra transferlerdeki gecikmelerden dolayı da kırıldılar. Onları da anlıyoruz. Avrupa'dan elenmiş olmamızın da kırgınlığı var. Bu mesajı da alıyoruz açıkçası. Ancak dediğimiz gibi bir tane Bursaspor var ve bu soğukluğu, kırgınlığı da geride bırakmalıyız" diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.