Piramit Haber

Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda yok

Spor

Halter Federasyonu Başkanı Taşpınar, ''Erkeklerde Avrupa Şampiyonası'na katılmama kararı aldık'' dedi.

ANKARA

Türkiye Halter Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nun ardından göreve getirilen Tamer Taşpınar başkanlığındaki yeni yönetim, ilk toplantısını Kayseri'de yaptı.

Federasyondan yapılan yazılı açıklamada, yönetim kurulu toplantısında 5-14 Nisan tarihleri arasında Arnavutluk'un başkenti Tiran'da yapılacak Avrupa Şampiyonası ile ilgili önemli kararların alındığı belirtildi.

Açıklamada, 20-30 Haziran tarihleri arasında Mersin'de düzenlenecek Akdeniz Oyunları göz önünde bulundurularak, Avrupa Şampiyonası'na bayanlarda genç bir kadro ile katılma, erkeklerde ise katılmama kararının alındığı bildirildi.

Halil Mutlu'ya görev

Açıklamada, toplantıda milli takımlarda görev değişikliğine gidilmesine yönelik kararın da çıktığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

''Milli takımlarda görev yapacak antrenörler tespit edildi. Buna göre, Bayan Milli Takımı'ndan sorumlu teknik direktör Talat Ünlü olurken, erkeklerde ise bu görevi Mehmet Yılmaz üstlendi. Halil Mutlu'ya da milli takımlardan sorumlu asbaşkanlık görevi verildi. Diğer görev dağılımları ise başkan Tamer Taşpınar'a bırakıldı. Yeni görev dağılımları daha sonra açıklanacak.''
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.