Piramit Haber

Erkan Zengin Trabzon dedi

Spor

Trabzonspor ile anlaşmaya varan futbolcu, kulüp başkanı Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Yanal ile İsveç'ten özel uçakla Trabzon'a geldi.

Trabzonspor ile anlaşmaya varan Eskişehirspor’un Türk asıllı İsveçli futbolcusu Erkan Zengin , özel uçakla Trabzon’a geldi. İsveç’ten kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve kulüp üst düzey yöneticisi (CEO) Burak Gürdal ile 00.30’da Trabzon’a gelen futbolcuyu havalimanında bir grup taraftar karşıladı.

Taraftarlar, boynuna bordo-mavi kaşkol taktıkları Erkan Zengin’e, ellerindeki meşaleleri de yakarak tezahüratla sevgi gösterisinde bulundu. Erkan Zengin, daha sonra kulüp aracıyla konaklayacağı otele hareket etti.

ERKAN: TRABZONSPOR'A İMZA ATTIM
Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Erkan Zengin, kulübün resmi facebook hesabından transferle ilgili açıklama yaptı. Erkan Zengin, transferin herkese hayırlı olmasını dilerken, "Ben de Trabzonspor'a imza attım. Çok büyük bir şehre, futbol tutkusu olan bir şehre geldim. Allah izin verirse hep beraber çok büyük başarılara imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in transfer şampiyonu Trabzonspor, Erkan Zengin'i tam anlamıyla bitirdi.

Eskişehirspor Kulübü ile 2 milyon 250 bin Euro bonservis bedeline el sıkışan Bordo-Mavililer, İsveç'e çıkarma yaparak oyuncuyu ikna etti. 

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal oyuncunun transferinde büyük çaba harcadı. Dün gece saatlerinde özel uçakla şehre gelen Erkan Zengin'le Fırtına bugün de resmi sözleşmeye imza attı. 
Trabzonspor Kulübü, Erkan Zengin ile yarın basın huzurunda sözleşme imzalayacak. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Erkan Zengin için 11.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde imza töreni gerçekleştirileceği bildirildi.

İşte Bordo Mavililer'in KAP'a yaptığı açıklama:
Profesyonel futbolcu Erkan Zengin ile 2016-17 futbol sezonu sonuna kadar (2.5 yıllık) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Erkan Zengin'e,

2014-15 futbol sezonu için 800.000.-EUR garanti ücret,
2015-16 futbol sezonu için 1.650.000.-EUR garanti ücret,
2016-17 futbol sezonu için 1.750.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.
Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla duyurulur.

ERKAN ZENGİN'DEN İLK MESAJ

Trabzonspor'un renklerine kattığı Eskişehirspor'un Türk asıllı İsveçli oyuncusu Erkan Zengin, bordo-mavili camiaya ilk mesajlarını kulübün sosyal medya hesaplarında yayınlanan 14 saniyelik videoyla verdi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Teknik Direktör Ersun Yanal'la bugün İsveç'te görüşen ve anlaşan Erkan Zengin, saat 21.00 sıralarında özel uçakla Türkiye 'ye hareket etti. Beraberinde Hacıosmanoğlu, Yanal ve kulüp CEO'su Burak Gürdal'la birlikte özel uçağa binen Erkan Zengin, bordo - mavili camiaya kısa bir video ile ilk mesajlarını verdi.

Erkan Zengin, kulübün sosyal medya hesaplarında yayınlanan videoda şu ifadeleri kullandı:
"Öncelikle herkese hayırlı olsun. Ben Trabzonspor' a imza attım. Çok büyük bir şehre geldim. Futbol tutkusu olan bir şehre geldim. Allah izin verirse hep beraber çok büyük başarılara imza atacağız. Herkese hayırlı olsun."

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.