Piramit Haber

Eleştirileri yanıtladı

Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba: "Beşiktaş ile 4 sene mukavelem var, çalışıyorum. Sezon biter, oturur değerlendiririz.''.

İSTANBUL

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, siyah-beyazlı kulüple 4 yıllık sözleşmesi olduğunu vurgulayarak, ''Sezon biter, oturur neyi doğru, neyi yanlış yaptık değerlendiririz" dedi.

Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti.

Son dönemde kendisiyle ilgili yapılan eleştiriler ve yorumların hatırlatılması üzerine Aybaba, şöyle konuştu:
"Bunları konuşmaya gerek yok. Beşiktaş ile 4 sene mukavelem var, çalışıyorum. Sezon biter, oturur değerlendiririz. Neyi doğru, neyi yanlış yaptık konuşur, öz eleştiri yaparız. Beşiktaş, bir şeyleri toparlama sezonunu çok iyi geçiriyor. Kısır çekişmelerden uzaklaşıp, artık bundan sonrası için neler yapabiliriz, ona bakalım."

"Yönetimin desteğini arkanızda hissediyor musunuz?" sorusuna Aybaba, "Bugüne kadar her şeyi birlikte yaptık. Böyle bir sorunumuz yok" yanıtını verdi.

Samet Aybaba, Medical Park Antalyaspor maçında siyah-beyazlı taraftarların kendisine yönelik protestoları için "Futbolda olur böyle şeyler" deyip, yorum yapmaktan kaçındı.

Aybaba, aynı karşılaşmada kızı Gülşen'in bazı taraftarlarla tartışması olduğunu da belirtip, bu konuda da yorum yapmadı.

Olcay Şahan'ın attığı golden sonraki tepkisiyle ilgili olarak da Aybaba, "Olcay, golün verdiği heyecanla, 'Takıma sahip çıkın, bizim takımımız' diye söylemde bulundu. Yoksa herhangi bir tepkisi yoktu" diye görüşlerini aktardı.

Deneyimli teknik adam, hafta sonunda oynayacakları Akhisar Belediyespor maçının çok zorlu geçeceğini kaydetti.

-Aybaba'ya destek-

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, futbol takımlarının teknik direktörü Samet Aybaba'ya sahip çıktı.
Erdoğan, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, sezon başında birçok zorluğa rağmen Aybaba'nın taşın altına elini soktuğu belirterek, şu ifadeleri kullandı:
"Halen takımımızın başarısı için yoğun çaba gösteren teknik direktörümüz Samet Aybaba hakkında, son dönemde acımasız eleştiriler yapılmaktadır. Kamuoyunda, özellikle maksatlı kişiler tarafından organize edildiğini düşündüğüm ve amacını aşan bu karalama kampanyasına Beşiktaş taraftarının da dahil edilmek istendiğini üzülerek izliyorum. Beşiktaş'ın ezeli rakiplerine oranla herkesin bildiği malum sıkıntılarla başladığı bu sezonda, Sayın Aybaba, bu zamana kadar hiçbir teknik adamın kolay kolay gösteremeyeceği özveriyi sergilemiş ve takımımızın başarısı için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışmıştır."
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.