Piramit Haber

Duygun Yarsuvat: Herkes bizle dalga geçiyordu

Spor

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, GS TV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.sarı-kırmızılı takımdaki önemli konular hakkında açıklamalarda bulun

Sarı-Kırmızılı ekibin patronu Duygun Yarsuvat, kulübün kanalında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. E-Bilet'in amaca uygun olmadığını dile getiren Yarsuvat, Passolig yüzünden statlarda seyirci sayısınının azaldığını ifade etti. İşte Yarsuvat'ın açıklamaları;
"E-Bilet amaca uygun değil. Amacı gerçekleştirecek bir sonuç vermedi. E-Bilet, kişinin özel hayatına tecavüzdür. Passolig'in sonucu olarak bütün statlarda seyirci azaldı. Kanunda spor müsabakası deniyor ama Passolig basketbol veya voleybol maçında istenmiyor. Demek ki burada bir yanlışlık var." 

'Stadımızın yolu bile yok'
Buraya 52 bin kişilik bir stat yapıldı ama maalesef yolları yok. Gelmek de gitmek de dert. Hamza Hoca gelince takım bir güç aldı. Severek oynuyorlar. Yaptıkları işi artık seviyorlar. Bizim sihirli bir değneğimiz yoktu. Sadece sevgi aşıladık. Abdurrahim'i eleştiriyorlar ama o futbolcularla tavla da oynuyor, birlikte yemek de yiyor.

'Gelen giden 4 atıyordu'
Gelen giden bize 4 tane gol atıyordu. Prandelli de "Şampiyonlar Ligi önemli değil." gibi sözler ediyordu.
Prandelli'nin Galatasaray'ın değerlerine saygı duymadığını gördüm.

Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarım kendi işlerini bıraktılar Galatasaray için çalışıyorlar.

O yüzden başarılı oluyoruz. Yüzde 34 bizim şansımız var ama sezon sonuna kadar kıyasıya bir yarış olacak.

Ben ocak ayı transferlerine karşıyım. Anlamsız bir şekilde para harcamaktır.

'Sneijder gitseydi Chelsea'ye giderdi'
Sneijder'in kuruşu kuruşuna bütün parası ödenmiştir.
Gidecek bir mazereti yoktur. Sneijder'in en büyük arzusu Türkiye'de kalmak.
Gitseydi geçen sene Mourinho'yla birlikte Chelsea'ye giderdi. Sneijder, tekniği çok yüksek güçlü bir futbolcu. Ben Sneijder'in gitmesini hiçbir zaman istemedim.

'Kardeşliği yakaladık'
Niye Bruma'yı, Sneijder'i Muslera'yı yollayayım ki? Hiçbirini yollamam. Galatasaray iyi bir takım. Kardeşliği yakaladık.

'Ergin Ataman'ın arkasındayız'
Tokat olayı herkesin içinde değil soyunma odasında yapılmış.
Her sporda insanlar soyunma odasında birbirlerine girerler. Ergin Ataman, değil Türkiye'nin Avrupa'nın önde gelen koçlarından biri. Ergin Ataman bir hata yapmış olabililir. Ben ve yönetim kurulum onun arkasındayız.

Ergin Ataman, Türkiye'ye geldiği zaman kendisiyle konuşacağız. Olayı bir de ondan dinleyelim. 19 yaşına gelmiş bir çocukla babası meşgul olmaz.

'Memur gibi çalışıyoruz'

Ben "Keşke" lafını kullanmam. "Keşke", geçmişte kalmıştır.

Geldiğimde mali tablo pek iyi değildi ama bu beni daha çok hırslandırdı.

Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarım burada bir görevli memur gibi çalıştılar. Dördüncü yıldıza giden bir takımda başkan olmak isteyen çok insan çıkacaktır.

Bundan da çok memnunum. Siyasi veya ticari amaçlar için Galatasaray'ı kullanmayın. Kullandırmayız.

Galatasaray başkanı, Galatasaraylı olsun yeter. Galatasaray'la yatıp Galatasaray'la kalkmalı.Galatasaray'ın başkanının devlet kademesiyle hiçbir ilişkisinin olmaması lazım. Tamamen bağımsız olmalı.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.